Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   
   
Рейтинг
УжаснаОтлична 
Детайли
AddThis Social Bookmark Button

m 4 Обръщате ли внимание на червените етикети? Ако все още не , време е да ги заглеждате! Червените етикети във верига магазини „Мерканто“ ви се усмихват от всички рафтове и стелажи.Те са навсякъде! Червеният етикет е сигнал за нов продукт.

Водени от желанието да не изостават от непрекъснато появяващите се нови продукти, магазини „Мерканто“ ви предлагат всичко, появило се през последния час в родната и световната хранителна индустрия. От хляб, хлебни изделия и брашна през всички нови сладки изкушения до най-новите млечни продукти и консерви.

Какви са ползите от червения етикет?

Първо. Разнообразие. Появил се е нов продукт, който ще разнообрази съществуващия асортимент във верига магазини „Мерканто“.

Второ. Обогатяване. Всеки нов продукт прави още по-богат асортимента във верига магазини „Мерканто“.

Трето. Доволни клиенти. Клиентът е доволен, когато може да избира из между много и качествена стока. Тогава далеч по-лесно падат бюджетните окови.

Какво удоволствие е да се похвалиш: „Купих си за закуска най-новия пълнозърнест хляб!” или „Взех на мъжа си онази бира, дето толкова много я рекламират по телевизията!”, както и „Да знаеш как ги яде тези сладки малкият- в тях няма изкуствени подсладители, консерванти и оцветители!”

Философията на „Мерканто“е доставените нови продукти, белязани с червен етикет, да бъдат не само по-различни от досега предлаганите, но и още по-добри. Съчетаващи в себе си полезен състава, здравословни качества, най-ниско съдържание на изкуствени добавки. И всичко това на отлична цена! Предлагайки за вашия дом и трапеза всичко най-добро ново, Мерканто за пореден път доказва, че доволният клиент е задача номер едно!


   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес531
Вчера508
Тази седмица2168
Този месец8090
Общо1096490

Powered by CoalaWeb