Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

До петък истинска пролет, уикенда зимата се връща, другата седмица ще е снежна

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Пролетното време ще ни радва с пълна сила до петък, а в събота идва сняг, това сочи средносрочната прогноза за времето, представена в „Дарик Кафе“.
 
Днес температурите ще се повишат до 15-16 градуса, на места и до 17-18 градуса ще достигнат. Времето ще бъде слънчево, ясно и много приятно.
 
До петък времето ще остане със сравнително високи дневни температури, с разкъсана облачност, с повече слънце.

В петък обаче над страната ще се формира средиземноморски циклон, който в петък и събота ще окаже влияние на времето над цялата страна. Ще завали дъжд, а на много места дъждът ще премине в сняг, най-вече на северозапад, в Предбалкана и по високите полета. Възможно е да се образува и снежна покривка. Температурите обаче все още ще бъдат сравнително високи, а по-студеният въздух ще бъде в Северна и Северозападна България.
 
В неделя облачността ще се разкъса и ще има един прозорец от два дни, в които времето ще бъде стабилно, без валежи.

 В понеделник ще остане студено, но без валежи.

 
Във вторник, обаче, ни чака нов средиземноморски циклон, който ще бъде по-дълбок от този през тази седмица и той ще ни донесе отново валежи. Те ще бъдат основно в югоизточните, източните и централните части на страната. Отново се чака и сняг, и допълнителна снежна покривка.
 
През цялата следваща седмица се очаква истинска зима със сняг. Все пак не се очаква извънредно студено време и не се очакват температурни рекорди.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес92
Вчера450
Тази седмица1024
Този месец10860
Общо1132073

Powered by CoalaWeb