Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Семинар за доброволните формирования при бедствия се проведе в Областна администрация Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Oбластен семинар по въпроси за доброволните формирования за защита при бедствия и аварии се проведе в Сливен по препоръка на министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов, изпратена към областните управители в цяла България.

Семинара откри областният управител Валя Радева, която изрази своите очаквания за подобряване на защитата на населението след изграждането на добре организирани доброволни групи, сформирани в общините на региона. Тя изрази своята готовност за действие и съдействие според вменените й от Закона за защита при бедствията функции.

В семинара взеха участие служители на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението”, както и представители на общинските администрации на Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Областният семинар бе проведен под методическото ръководство на комисар Стефан Маринов – началник на Областно управление „ПБЗН” – Сливен.

Участниците дискутираха „Национална програма за поетапно изграждане на самостоятелно действащи доброволни формирования за защита при бедствия, пожари и други извънредни ситуации в Република България за периода 2013-2020 г.”, като всички бяха достатъчно добре запознати с програмата и срещата премина с активен и резултатен диалог.

Семинар за доброволните формирования при бедствия се проведе в Областна администрация Сливен

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/sliven/5508-seminar-za-dobrovolnite-formirovaniya-pri-bedstviya-se-provede-v-oblastna-administratziya-sliven

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес112
Вчера1243
Тази седмица1355
Този месец9815
Общо1380276

Powered by CoalaWeb