Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Наблюдателят от FIA Анди Милнс с отлична оценка за рали „Сливен”

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Над 1000 точки е получило 34-тото Международно рали „Сливен”, което се проведе през почивните дни в Сливенския балкан, съобщи директорът на ралито Стефан Хаджилуков. „Друго такова рали състезание, кръг от Европейския шампионат, не е получавало толкова висока оценка. Искам да благодаря на кмета на община Сливен Кольо Милев за подкрепата, която оказа за реализирането му“, посочи Хаджилуков.

„Наблюдателят на FIA за 34-тото международно рали Сливен, Анди Милнс беше изключително впечатлен от подбора на отсечките и професионализма на екипа, организирал състезанието. Той постави особено висока оценка на месторазположението на ралито, сигурността и охраната, паркингите и сервизния му център”, каза Хаджилуков и посочи, че високи оценки са получили още работните екипи, съдиите и секретарите на ралито.

„Регион Сливен има най-голям потенциал за провеждане на рали състезания”, каза кметът Кольо Милев. Той посочи още, че усилията община Сливен и организаторите на ралито ще бъдат насочени към изчистване на минималните забележки, които са посочени в доклада на наблюдателя на FIA, за да може догодина в Сливен да се проведе най-голямото автомобилно състезание в страната ни - рали „България”.

Наблюдателят от FIA Анди Милнс с отлична оценка за рали „Сливен”Наблюдателят от FIA Анди Милнс с отлична оценка за рали „Сливен”

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/sport/5047-nablyudatelyat-ot-fia-andi-milns-s-otlichna-otzenka-za-rali-sliven

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес321
Вчера2498
Тази седмица5911
Този месец14371
Общо1384832

Powered by CoalaWeb