Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   

Сливен се включва с прояви по повод Европейската седмица на мобилността

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Младежки дом – Сливен, Общински детски съвет - Сливен и танцово студио „Борис Панайотов” при Военен клуб – Сливен организират зумба маратон по повод Европейската седмица на мобилността, която отбелязваме от 16 до 22 септември. Проявата ще се проведе на 16 септември от 12.30часа пред сградата на Община Сливен/до фонтаните/ и от 18.30 пред сградата на НТС. Организаторите предвиждат флашмоб и други изненади.

„През тази седмица, а и не само, искаме да покажем нашето отношение към града, в който искаме да живеем. Чрез зумба маратона, в който всеки може да се включи, и чрез посланията за повече паркове, по-малко автомобили и повече алтернативни и екологични начини на придвижване, ние показваме, че публичните пространства около нас могат да станат по-приятни, а въздухът по-чист”, коментира Анелия Иванова, експерт „Младежки дейности и програми” в Младежки дом – Сливен.

Европейската седмица на мобилността е годишна кампания за устойчива градска мобилност, организирана от Европейския организационен секретариат с политическата и финансовата подкрепа на ГД „Околна среда“ и ГД „Транспорт“ на Европейската комисия. Целта на кампанията, която продължава от 16 до 22 септември всяка година, е да окуражи европейските местни власти да въведат и популяризират мерките за устойчив транспорт и да се поканят гражданите да се възползват от всички алтернативи на автомобила.

Сливен се включва с прояви по повод Европейската седмица на мобилносттаСливен се включва с прояви по повод Европейската седмица на мобилността

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/sliven/5046-sliven-se-vklyuchva-s-proyavi-po-povod-evropeiskata-sedmitza-na-mobilnostta

   

Кризисен щаб  

   
   
© КАНАЛ 6
Днес12
Вчера232
Тази седмица1838
Този месец792
Общо1491315

Powered by CoalaWeb