Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   

Идната седмица - първо подреждане на БСП-листата в Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Областен съвет на БСП – Сливен на 20 август ще нареди листата на социалистите за 43-я парламент, съобщиха за Радио Сливен Нет от местната червена централа. След проведена конференция в Сливен, както вече информирахме, досегашният народен представител Деян Дечев събра най-много номинации за водаческото място и в новата проектолиста. Конференции бяха проведени в Котел и Твърдица. В Котел подреждането също води Деян Дечев, втора е Мария Радославова – общински председател на БСП, а в Твърдица най-много гласове за водач получи Валери Жаблянов, депутат от сливенската листа на КБ в 42 НС. Следват имената на председателя на местната организация на социалистите Ваня Колева, общинския съветник Любомир Леонидов, Деян Дечев, Корнелия Нинова, Цвета Бъчварова, Мариета Петкова.

От БСП – Сливен припомниха механизма на съставяне на листата - общинските конференции подреждат, следва подреждане от Областния съвет на партията, а след това Националният съвет има окончателната дума, включително и за водач на листата. Повечето основни организации тук твърдо заявиха вече, че водач на листата трябва да е местен човек. Реални два мандата за БСП дават като очакване местни анализатори.

Според Изборния кодекс, един кандидат може да бъде в най-много две листи. Срокът за регистрация на партиите в ЦИК е до 20 август, а на претендентите - до 2 септември.

 

Сн. Радио Сливен Нет

Идната седмица - първо подреждане на БСП-листата в СливенИдната седмица - първо подреждане на БСП-листата в Сливен

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/sliven/4756-idnata-sedmitza-parvo-podrezhdane-na-bsp-listata-v-sliven

   

Кризисен щаб  

   
   
© КАНАЛ 6
Днес634
Вчера693
Тази седмица4902
Този месец28169
Общо1488778

Powered by CoalaWeb