Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Общинският щаб за защита при бедствия осигурява вода за подкрепа

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Общинският щаб за защита при бедствия под председателството на кмета на Сливен инж. Кольо Милев и комисията по безопасни условия на труд проведоха съвместно заседание във връзка с обявения предупредителен код „жълто” относно опасността от високите температури, отчитайки всички обстоятелства за работоспособността при високи температури и риска за здравето на хората.

Със съдействието на фирма от Твърдица са осигурени 55 галона вода за отворен пункт до Стария бряст за подкрепа на преминаващи граждани и гости на Сливен, за което Радио Сливен Нет вече съобщи. В акцията се включиха доброволци от Младежкия дом в Сливен. От сутринта Екатерина и доброволката от Италия Стефания предоставят вода на желаещите да се подкрепят в жегата. Нашите съграждани и гостите на града може да се разхладят и утолят своята жаждата и с водата от новоизградените чешми от общината.

От заседанието припомнят препоръките към своите съграждани и гости на Сливен - да бъдат особено внимателни за риска за своето здраве от горещините, да избягват продължителен престой на открито в часовете на деня с на-високи температури, да пазим нашите деца.

Общинският щаб за защита при бедствия осигурява вода за подкрепаОбщинският щаб за защита при бедствия осигурява вода за подкрепа

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/sliven/4755-obshtinskiyat-shtab-za-zashtita-pri-bedstviya-punkt-osiguryava-voda-za-podkrepa

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес174
Вчера1072
Тази седмица3035
Този месец21140
Общо1421666

Powered by CoalaWeb