Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Стоичков пред "Труд": Плаках два пъти в деня на финала

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

"Световното първенство беше истинско чудо", заяви Христо Стоичков в ексклузивно интервю за "Труд".

"Бях щастлив през цялото време. Изживях едни прекрасни 40 дни, които ще помня като всички победни мачове от кариерата си. Работих в огромен и прекрасен екип на телевизия “Унивижън”. Счупихме всички рекорди по гледаемост и минахме 100 милиона аудитория", каза Камата.

"И ще ви призная - плаках два пъти в един ден. Да, не се срамувам да го кажа. Плаках. Първо, когато колегите в ефир ми връчиха “Златна топка” за изявите пред камера. Беше страхотно - всички аплодираха под прожекторите като преди 20 г., когато пак ми връчиха “Златна топка”."

БНБ изнерви партиите, обобщава в. „Стандарт“

Специалният закон за преструктурирането на Корпоративна търговска банка, изготвен от БНБ и експерти на финансовото министерство, изнерви партиите. В 14 ч проектът ще бъде официално обсъждан на консултации за финансовата стабилност при президента Росен Плевнелиев. Неофициалните разговори между ГЕРБ, БСП и ДПС през уикенда обаче показаха, че партиите не дават зелена светлина пред намеренията на централната банка. Законът им бе пратен за съгласуване преди днешната среща. Според него 3,7 млрд. лв. би излязло на държавата прехвърлянето на влоговете от Корпоративна търговска банка в "Креди Агрикол", съобщиха за "Стандарт" запознати с документа. Той предвижда за обезпечаване на прехвърлянето на влоговете правителството да финансира "Креди Агрикол" с 2,2 млрд. лв. Това може да е под формата на увеличение на собствения капитал, но също така и с капиталов трансфер. За целта министърът на финансите ще може да емитира еднократно държавни ценни книжа.

 

 

Хотел отказва почивки чрез сайт, продава стаи по-скъпо, разкрива в. „24 часа“

Хотел отказва да приеме български туристи, които са си купили почивка през сайт. За това съобщи читателят Николай Стойнов, който е един от пострадалите.

“Намерихме офертата за хотел “Съни бей” в Поморие през сайт и платихме през него, като запазихме две стаи за по десет нощувки и една за осем нощувки. Два дни след сделката ми се обади управителката на хотела и помоли да си изтеглим парите, защото можели да си продадат стаите на по-висока цена”, разказа Стойнов.

Мафията ликвидира Версаче, припомня в. „Монитор“

Чаша кафе е последното удоволствие в живота на Джани Версаче. Прочутият моделиер го изпива в утрото на 15 юли 1997. Половин час по-късно вече не е между живите.

Както обикновено, денят на Джани започва в кафенето на „Оушън драйв” на 200 метра от дома му в Маями бийч. 50-годишният моделиер ходи там, защото получават италианска преса, а Версаче държи да е в час със събитията на Апенините и да се осведомява за тях на родния си език.

По „Оушън драйв” той върви без охрана – познава отлично трасето и никога не е срещал проблеми. Наоколо всичко изглежда безметежно - слънчеви лъчи къпят улицата, вятърът носи мирис на океан.

Правителството ще поиска актуализация на бюджета на НЗОК, пише в. „Сега“

След четиричасовите консултации при президента стана ясно, че премиерът Орешарски и финансовият министър Петър Чобанов са поели в крайна сметка ангажимент бюджетът на НЗОК да бъде актуализиран.

Преди консултациите финансовият министър Петър Чобанов изпрати писмо за министър Таня Андреев, с което предложи министерството да даде на касата 225 млн. лв.

Правят международен одит на КТБ, обещава в. „Дума“

Обединихме се, че общественото доверие в банковата система е ключово условие за финансовата стабилност в страната и за функционирането на икономиката. Има пълно съгласие, че необходимостта от приемането на пакет от мерки е важна и те ще бъдат стартирани. Това каза президентът Росен Плевнелиев, след консултациите за финансовата стабилност на България, които продължиха близо 4 часа. Плевнелиев заяви, че на КСНС са дебатирани мерки за Корпоративна търговска банка (КТБ), така че да се направи ясното разделение, че честният данъкоплатец ще бъде защитен, а престъпното поведение ще бъде наказано с цялата строгост на закона.

Станишев се скри в Страсбург, чуди се в. „Преса“

Лидерът на БСП Сергей Станишев загърби проблемите на държавата и се скри в Страсбург. В разгара на банковата криза той предпочете да избира Юнкер за шеф на Еврокомисията, а в София остави двама жанвиденовисти да спасяват банките - Атанас Мерджанов и Румен Гечев. Мерджанов е председател на групата на БСП в парламента, но не е зам.-шеф на партията. По професия е социолог. Гечев пък е редови депутат.

От пресцентъра на левицата продължават да мълчат защо лидерът бяга от важните разговори за бъдещето на страната. Откакто започнаха проблемите с КТБ, Станишев мълчи. Пропусна и предишните консултации при държавния глава.

Из интернет се ширят всевъзможни коментари, че семейството му може би е тясно свързано с тази банка и бягството на лидера е „от страх да не бъде притиснат с неудобни въпроси“. От „Позитано“ 20 никой не опровергава тези слухове.

Стоичков пред "Труд": Плаках два пъти в деня на финалаСтоичков пред "Труд": Плаках два пъти в деня на финала

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/bulgaria/4390-stoichkov-pred-trud-plakah-dva-pati-v-denya-na-finala

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес290
Вчера675
Тази седмица965
Този месец10059
Общо1309979

Powered by CoalaWeb