Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Човек от Сливен в ръководството на МГЕРБ

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

За първи път МГЕРБ Сливен има представител в НИС на МГЕРБ - това е Христо Котов от младежката организация.

„Младите хора трябва все по-активно да се включват в обществения живот, да участват в управлението на страната и да бъдат част от промяната на България. ГЕРБ е партията, която дава шанс на младите хора”. Това заяви Христо Котов след избирането му за член на Националния изпълнителен съвет на младежката организация по време на Общото събрание на МГЕРБ на 12 юли в НДК.  Той припомни, че в редиците на партията има все повече млади хора, част от които заемат важни постове и взимат отговорни решения. Според него, младите хора имат нови виждания, експертиза и идеи. Те не се страхуват да поемат отговорност и не бива да бъде подценявана тяхната роля за бъдещето на страната. Той увери, че като член на НИС на МГЕРБ ще оказва помощ при инициативите на местната организация, ще работи за привличане на още млади хора, които искат да останат в България и да дадат своя принос за развитието на страната. „Смятам, че ние, младите хора не трябва просто да присъстваме, а реално да участваме в управлението и да взимаме решения, отнасящи се до нашето бъдеще. Убеден съм, че със силата и волята, която имаме, ще вървим напред и все по-сплотени ще помагаме на страната си. Имал съм възможности да уча в чужбина, но никога не бих си помисил да оставя България, защото съм роден тук и се чувствам отговорен пред родителите си и своите близки”, каза Христо Котов.

Той е симпатизант на ГЕРБ от самото създаване на партията. Член е на младежката организация от 1 година. Споделя християндемократичните ценности и дясноцентристката политика. Смята, че ГЕРБ е единствената алтернатива за България. „Благодарение на това, което ГЕРБ направи по време на мандата си, доказа, че може и има потенциал. Тогава страната ни започна да излиза от т.нар. сива зона и започна възходящото развитие на България. Постигнаха се успехи в земеделския сектор и много млади хора останаха да работят тук като конкурентноспособни земеделски производители”. Христо Котов благодари на областното ръководство и СГЕРБ за оказаната подкрепа и предоставената възможност да се включи в организацията на предизборната кампания през тази година. 

Христо Котов е на 21 години. Завършил е Хуманитарната гимназия, а в момента е студент четвърти курс по политология в Пловдив. На събранието на МГЕРБ на 12 юли присъстваха 29 делегати от Сливен. Човек от Сливен в ръководството на МГЕРБ

На форума за председател на организацията беше избран Георг Георгиев. Той  е на 22 години, бакалавър по политология от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, заместник-председател на студентската организация към ЕНП Европейски демократи студенти (EDS). „МГЕРБ ще остане сплотена и работеща организация, както беше и досега. Колкото и да се опитват, няма да нарушат единството ни“, заяви Георгиев след избора си за председател на Младежи ГЕРБ. Той бе категоричен, че пред България има два пътя – единият е ГЕРБ, а другият е грешен.

Човек от Сливен в ръководството на МГЕРБb4k

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/sliven/4388-chovek-ot-sliven-v-rakovodstvoto-na-mgerb

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес277
Вчера675
Тази седмица952
Този месец10046
Общо1309966

Powered by CoalaWeb