Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   

Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие"

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Това реши Управителният съвет на ДФ „Земеделие" на заседанието си днес. Кандидатурата на Атанас Добрев е съгласувана с министър-председателя Пламен Орешарски. „От днес начело на най-голямата финансово-кредитна институция в сектора на селското стопанство е оглавена от доказан професионалист. Убеден съм, че той достойно ще отговори на очакванията на българските земеделски производители." Това заяви министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков, след заседанието на Управителния съвет. „Уверен съм, че максимално бързо ще бъдат подписани всички одобрени близо 2 500 проекта, които бившето ръководство на фонд "Земеделие" забави. Това ще ми даде и моралното удовлетворение за добре свършена работа, за да си тръгна от поста с гордо вдигната глава. Защото оценката за управление на един или друг политик или министър я пишат тези, за които е работил", каза още министър Греков. Атанас Добрев добре познава структурата на работа в Държавен фонд „Земеделие", където е заемал различни длъжности в продължение на близо 6 години.

Сн. МЗХ

Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие"Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие"

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/bulgaria/4386-atanas-dobrev-e-noviyat-izpalnitelen-direktor-na-darzhaven-fond-zemedelie

   

Кризисен щаб  

   
   
© КАНАЛ 6
Днес458
Вчера504
Тази седмица2788
Този месец1742
Общо1492265

Powered by CoalaWeb