Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

НАП продава леки автомобили за 200 лева

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

През следващите две седмици в електронния магазин на НАП на www.nap.bg[1]ще бъдат обявени над 60 търга за леки автомобили, като най-евтиният от тях е начална цена от 200 лв.Най-скъпият автомобил е БМВ-Х5 със стартова цена, от която ще започне наддаването за него 14 000 лв.

В електронния портал на агенцията желаещите могат да купят не само леки коли, но и апартаменти, товарни превозни средства, парцели, магазини, фитнес, помещения за СПА, атрактивни имоти в зимните и морските ни курорти на ценичесто по-ниски от пазарните. Това са вещи на длъжници на НАП или конфискувани от държавата активи. От началото на годината до сега в електронния магазин са публикувани общо 3 450 обяви за продажба на активи.

В електронния магазин на НАП може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория на веща, номер на търга и други критерии. Това значително улеснява клиентите на НАП при търсенето на желаните от тях активи. Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Списъкът с вещите, които НАП продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти и на тези за леки и товарни автомобили. В електронния магазин на приходната агенция се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, автобуси, кранове, багери и др.

References

  1. ^www.nap.bg (nraapp01.nra.bg)
НАП продава леки автомобили за 200 леваНАП продава леки автомобили за 200 лева

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/bulgaria/4302-nap-prodava-leki-avtomobili-za-200-leva

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес303
Вчера675
Тази седмица978
Този месец10072
Общо1309992

Powered by CoalaWeb