Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Проблемите се решават на място, а не от разстояние

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Кметът на сливенското село Бяла Жельо Желев изрази удовлетворение от ремонтните дейности, предприети от община Сливен в населеното място. С финансова подкрепа на Междуведомствената комисия по възстановяване и подпомагане към Министерския съвет бяха ремонтирани водостоците и пешеходните мостове в Бяла, разрушени от бурята през 2012 година.Тогава община Сливен предприе временни мерки за запазване целостта на съоръженията.

„За жителите на Бяла беше изключително важно да се направят тези ремонти. Много от тях трябваше да обикалят доста, за да стигнат до кметството, до детската градина или здравната служба, имайки предвид, че живеят от другата страна на реката. Хората оценяват, че нещата се случват и са благодарни и на кмета на Сливен, и на държавата”, коментира Желев.

По думите му се усеща загрижеността на кметската власт и за пръв път се чувства спокоен. Благодарности той оправи и към Снежана Кънева, началник отдел „Бедствия, авария и ОМП” в Община Сливен.

„Проблемите се решават на място, а не от разстояние. Кметът Кольо Милев идва в селото често и се интересува кои са най-спешните въпроси. Наясно съм, че не всички могат да се решат наведнъж, но е добре, че един по един се търсят начини. Наскоро се асфалтира, поправиха се водостоци и пешеходните мостове и т.н.”, припомни Желев.

Проблемите се решават на място, а не от разстояние

Повече http://radio.slivenbg.net/index.php/sliven/4261-problemite-se-reshavat-na-myasto-a-ne-ot-razstoyanie

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес270
Вчера993
Тази седмица4264
Този месец21972
Общо1362793

Powered by CoalaWeb