Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

НОВА ФИТНЕС МАНИЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СЛИВЕН

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

kingaСлед като с появата си в България, Кангоо Джъмпс събра огромен брой последователи, сега българските инструктури и презентъри тръгват на турне из страната. Новият спорт, който съчетава в себе си завладяваща музика, танци и подскоци, ще бъде демонстриран в 11 български града.

За събитието в България пристигна треньор номер 1 в света - Кинга Себестиен, която е и национален координатор и дистрибутор с изключителни права в Швеция, Румъния, Норвегия и България. Освен това тя е дипломиран диетолог и развива опита си в работа с деца с наднормено тегло и здравословни проблеми.

На 22.11.2013 година от 18 30 часа екипът на Кангоо Клуб България ще гостува в град Сливен с безплатна презентация в Спортен Комплекс „Тангра”, където атрактивната Кинга Себестиен ще вдигне адреналина на всички желаещи да се докоснат до завладяващата еуфория Кангоо Джъмпс.

Кангоо Джъмпс е спорт, който се практикува със специално създадени за него ергономични и пружиниращи обувки. Неговата популярност се дължи както на невероятния тонизиращ ефект и бързо отслабване, така и неповторимото чувство за свобода и лекота, които обувките дават. Кангоо Джъмпс е подходящ за всяка възрастова група и изгаря 25% повече калории в сравнение с други упражнения, а специализираните обувки намаляват шоковото въздействие върху ставите и гръбначния стълб с до 80%.

P1080234

Организаторите от Канго Клуб България са подготвили невероятно спортно шоу, което има за цел да стопли настроението в студения ноември и да припомни, че за здравния дух е нобходимо здраво тяло.

Информация за събитието може да се намери в сайта на Кангоо Клуб България, страницата им във фейсбук както и в страницата на Спортен Комплекс „Тангра”. Забавлявайте се, изглеждайте добре с Кангоо Джъмпс!

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес82
Вчера1108
Тази седмица2018
Този месец18413
Общо1447203

Powered by CoalaWeb