Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Над 300 електронни фиша са издадени за една седмица за превишена скорост в област Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

с р ПП СлОт 3-ти до 9-ти февруари са издадени 355 електронни фиша за превишаване на разрешената скорост в населени и извън населени места в област Сливен.

Санкциите са въз основа на показанията на техническите средства и ежедневния контрол в участъците с повишена концентрация на пътни произшествия.

За една седмица са заснети 379 нарушения, главно извън населени места и през нощта на някои от булевардите в град Сливен. Констатираното превишаване на скоростта е в порядъка до 40 км.ч. извън населени места и до 30 км.ч в населено място.

Най-честите нарушения са засечени при селата Злати войвода, Трапоклово и разклона за село Камен, на булевардите „Цар Симеон”, „Банско шосе”, „Бургаско шосе” и „Панайот Хитов” в град Сливен.

В поделенията на Пътна полиция и при проверки на пътя са връчени 118 електронни фиша за нарушение на скоростта и са отнети 7 шофьорски книжки за неплатени глоби.

Водачите могат да проверят за наложени глоби по ЗДВП и плащане на електронната страницата на Главна дирекция „Национална полиция” – Административни услуги – Пътна полиция.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес1133
Вчера1108
Тази седмица3069
Този месец19464
Общо1448254

Powered by CoalaWeb