Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Превозвачите се срещнаха с премиера, стачка няма да има

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

3P1A9867 1Националният протест на превозвачите, насрочен за 13-ти януари, се отменя. По-рано днес министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с представители на Конфедерацията на автобусните превозвачи, на Съюза на международните превозвачи, на Камарата на автомобилните превозвачи в България, на Националното сдружение на българските превозвачи, на Националния таксиметров синдикат, на АЕБТРИ и на Камарата на автобусните превозвачи.

На разговора са присъствали още министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, както и проф. Олег Асенов, член на УС на АПИ.

Постигнато е споразумение първоначално предвидената стойност на тол таксите да бъде драстично намалена. Взето е решение за инкриминиране на нерагламентираните превози, за което от бранша настояват от години. Ще се засили контролът върху този вид незаконна дейност, като бъдат предвидени и съответните санкции.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес565
Вчера1231
Тази седмица4349
Този месец16291
Общо1416817

Powered by CoalaWeb