Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Над 2000 нови издания постъпват във фондовете на РБ „Сава Доброплодни”

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

книги КопиеДо края на м. ноември 2019 г. във фондовете на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се влеят над 2000 нови издания, набавени по проект на програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност” – 2019.

 

Основната цел е насърчаване на интереса към книгите и развитие на библиотеките като основни центрове на духовност и знания. Проектът се финансира от националния бюджет и е на стойност над 18 000 лв.

 

Заглавията, които библиотеката е включила в проектното задание, са от 66 издателства из областите философия, психология, религия, социология, политология, право, педагогика, икономика, техника, математика, физика, химия, медицина, компютърни науки, изкуство, архитектура, езикознание, литературознание, география, история, художествена литература за деца и за възрастни на български и чужди езици, а също и ценни справочни издания. 

 

Изпълнението на проекта ще приключи до 15 декември 2019 г., след което новонабавените издания ще бъдат на разположение на читателите.

 

Служителите на РБ „Сава Доброплодни” работят при максимална натовареност, за да успеят да обработят за кратко време всички издания и да удовлетворят успешно разнообразните читателски търсения на своите потребители.

 

Ежеседмична информация за новонабавените заглавия може да се намери в сайта на библиотеката: http://reglibsliven.iradeum.com, раздел „Нови книги”.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес407
Вчера1230
Тази седмица3573
Този месец19968
Общо1448758

Powered by CoalaWeb