Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

250 четвъртокласници от сливенските училища станаха полицаи за един ден

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

отворени врати 2019 1Ден на отворените врати в ОДМВР-Сливен направи малчуганите съпричастни към предстоящия празник на българската полиция - 8 ноември.

250 учениците от 12 училища в града имаха възможност да посетят някои от ключовите места в полиция и да пуснат сирените на служебните автомобилите.

Инспектори от „Детска педагогическа стая” запознаха децата с различните служби, обясниха им в какво се състои работата на цивилните и униформени полицаи.

Най-атрактивно, както всяко година, си остава срещата със Специализираното тактическо звено за бързи действия, където децата се запознават с бойното оборудване на Специализираните полицейски сили.

Възможността да видят отблизо оръжията, каските, белезниците и бронежилетките предизвикаха истинско оживление сред малчуганите.

Директорът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков приветства децата при срещна им със спецполицаите. Инспекторите от „Детска педагогическа стая” се представиха като отлични домакини и повече от три часа отговаряха на най-различни въпроси.

В хода на обиколката децата придобиха знания за полицейската професия, за различните видове полицаи и техните отговорности.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес49
Вчера1230
Тази седмица3215
Този месец19610
Общо1448400

Powered by CoalaWeb