Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

„Заедно в час“ набира кандидати за учители в Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

заедно в час 900Програмата за професионално и лидерско развитие на „Заедно в час“, която обучава и подкрепя хора от различни сфери да работят като учители, разширява своя обхват и вече е отворена за кандидатстване в област Сливен.

Всички желаещи да кандидатстват за учители по Програмата през 2020 г. могат да получат повече информация по време на информационната среща, която ще се състои утре, 6 ноември, от 18:00 ч. в зала „Май“ на Община Сливен.

До 15 ноември 2019 г. всички заинтересовани лица могат да подадат своята кандидатура на сайта на организацията. Няма изискване кандидатите да имат учителска правоспособност – одобрените участници придобиват такава в рамките на Програмата.

Необходими са завършена минимум образователно-квалификационна степен „Бакалавър, желание и готовност за работа като учител на пълен работен ден за период от две години.

„Заедно в час“ работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите му.

Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес327
Вчера1230
Тази седмица3493
Този месец19888
Общо1448678

Powered by CoalaWeb