Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   

Кольо Милев поздрави Стефан Радев за победата

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

БСП 04 11 696x522Победители на тези избори са хората, които не излязоха да гласуват и никой кмет не трябва да се чувства спокоен с подкрепата на 33 % от избирателите. Такъв коментар на резултатите от местните избори направи пред медиите кандидатът на БСП за кмет на Сливен ген. Кольо Млиев, който загуби на балотажа вчера.

 

Милев поздрави опонента си Стефан Радев за победата и му пожела ползотворен мандат, а ниския вот обясни с апатия от страна на избирателите и невъзможността партиите и кандидатите да променят разбирането на хората, че няма смисъл в политическата система и изборите.

 

По думите му, през четирите години на първия мандат на ГЕРБ, в Сливен няма свежи инвестиции, „бизнесът едва крета“, увеличени са данъците, вземани са заеми и са довършвани вече защитени проекти. Според него, ако в този мандат кмет и общински съветници не си подадат ръка, Сливен не го чака нищо добро и ще продължи да бъде сива зона на картата на България, а младите хора ще си тръгват оттук.

 

„В новия Общински съвет БСП трябва да бъде конструктивна опозиция и коректив, да са очите и ушите на гражданите, за да не може една партия да си взема решения, каквито тя си иска, понякога и в ущърб на хората“, категорично заяви той.

 

Председателят на Общинския съвет на БСП Атанас Делибалтов, който отново ще бъде общински съветник, също отчете пропуските на БСП в кампанията и заяви, че те тепърва ще бъдат анализирани. Той определи кампанията на ГЕРБ в Сливен като мощна, агресивна, граничеща с непозволеното, с присъствие на жандармерия, което според него е било опит за сплашване на хората.

 

Друга грешка според Делибалтов е състаряването на партийната организация и обеща, че партията ще търси нови млади попълнения.

   

Кризисен щаб  

   
   
© КАНАЛ 6
Днес499
Вчера504
Тази седмица2829
Този месец1783
Общо1492306

Powered by CoalaWeb