Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Пускат парното в Сливен в началото на ноември

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

770 434 parno radiatorОт „Топлофикация – Сливен“ ЕАД информират своите абонати, че във връзка с понижението на температурите и наличието на условия съгласно Наредбата за топлоснабдяване, считано от 01.11.2019 г. стартира новият отоплителен сезон.

Включването на абонатните станции ще се извършва в следната последователност:

  • детски градини, ясли и учебни заведения;
  • болнични и здравни заведения;
  • жилищни сгради;
  • стопански потребители.

От Дружеството припомнят, че е необходимо абонатите да приведат в готовност за работа вътрешно отоплителните инсталации в сградите, както и отоплителните тела в жилищата си.

За да се избегнат проблеми и нежелани ситуации, всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации следва да бъдат приключени.

Абонатите трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела.

При констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

Ако в някоя сграда етажна собственост не желае да бъде включено отоплението, следва да го заяви писмено в информационния център на Дружеството, намиращ се на адрес бул. „Хаджи Димитър“ № 39, гр. Сливен.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес18
Вчера919
Тази седмица4514
Този месец5187
Общо1375648

Powered by CoalaWeb