Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Горският инспектор от Сливен Юсеин Шакиров и екипът му са заловили вчера вечерта бракониери

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Горският инспектор от Сливен Юсеин Шакиров и екипът му са заловили вчера вечерта нощни бракониери. Това става ясно от споделеното на фейсбук профила на Шакиров. Ето, какво разказва той:

 "Вчера вечерта при акция на територията на ТП ДГС Сливен извършихме проверка на автомобил - джип марка “мицубиши”, който извършваше обход в тъмната част на денонощието, като осветяваше с допълнителни светлини от типа “лед”, монтирани на тавана на МПС-то. При проверката се установи, че в автомобила има две лица , които нямаха разрешително за ловуване.Същите имаха две нарезни оръжия тип карабина, извадени извън калъф. И на двете оръжия имаше оптики, като на едната- монтиран уред за осветление, закрепено за цевта. Другата беше с патрон в цевта, както и с четири патрона в пълнителя.

След изясняване на обстановката, нарушителите ни представиха два броя разрешителни за индивидуален лов , отговарящи на проверяваните лица, но за отминал период. На разрешителните с изтекла валидност нямаше посочено ловище и местност, a само ловно-стопанския район."

 За това нарушение горските ще търсят отговорност на служебното лице, издало документите на нарушителите, пише още Шакиров.

Същите ще бъдат дадени на компетентните органи, както и отнемане в полза на държавата вещи- предмет на нарушението - оръжията и превозното средство, съобщава още горският.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес153
Вчера734
Тази седмица7493
Този месец15953
Общо1386414

Powered by CoalaWeb