Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Зам.-министър Павлов ще дискутира младежките политики с младите хора в Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Зам.-министър Павлов ще дискутира младежките политики с младите хора в Сливен. Това съобщиха от пресцентъра на министерството.

На 12 юни ,сряда, заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов ще се срещне с младите хора в Сливен, за да обсъди с тях реализираните дейности на Министерството по отношение на младежта до момента.

Срещата ще се състои от 11.00 часа в зала „Май“ и има за цел да бъдат идентифицирани новите цели и приоритети, които ще бъдат включени в следващата Национална стратегия за младежта.

Събитието ще се проведе в партньорство с община Сливен, Регионално управление по образованието, Областна администрация Сливен и няколко университета. По този начин се осъществява междусекторния подход за изпълнение на държавната политика за младежта.

Министерство на младежа и спорта е основен орган на държавната власт за развитие, прилагане и координация на политиките за младите хора на България и именно за това един от главните приоритети в работата му е бъдещата Национална стратегия за младежта след 2020 г.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес245
Вчера1005
Тази седмица245
Този месец23589
Общо1452379

Powered by CoalaWeb