Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Проект на Областна стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в област Сливен за периода 2019 – 2020 г.

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Разработен е проект на Областна стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в област Сливен за периода 2019 – 2020 г. Документът е изготвен в изпълнение на чл. 196 от Закона за предучилищното и училищното образование от работна група, включваща представители на всяка община на територията на областта, Регионално управление на образованието, Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, Регионална здравна инспекция, Центровете за подкрепа за личностно развитие в област Сливен, Областна администрация Сливен.

Предстои стратегията да бъде съгласувана от Областния съвет за развитие на област Сливен.

Преди съгласуването, на електронен адрес: " href="mailto:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." data-mce-href="mailto:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.или на място в Областна администрация Сливен, можете да изразите мнения и да отправите предложения, коментари, бележки към проекта на Областна стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в област Сливен за периода 2019 – 2020 г.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес302
Вчера541
Тази седмица3371
Този месец12465
Общо1312385

Powered by CoalaWeb