Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Стартира онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!“

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

PictureОбластен информационен център Сливен обявява онлайн конкурс за най-добра бизнес идея. Участие в надпреварата могат да вземат всички ученици на възраст между 14 и 18 години, притежаващи креативно мислене и бизнес идея с потенциал за развитие.

Основната цел на инициативата е да насърчи предприемачеството сред подрастващите, а също и обмяната на опит и идеи между младежи от различни населени места и учебни заведения.

Конкурсът ще се реализира чрез социалната мрежа Facebook. За участие в онлайн надпреварата всяко лице следва да запише видео клип, в който да представи своята предприемаческа/бизнес идея, и да го изпрати като съобщение до Областен информационен център Сливен. Всички предоставени видео материали следва да бъдат с продължителност не повече от 2 минути.

Десет от участниците, събрали най-голям брой подкрепа под формата на харесвания, ще получат награда – спийкър, а авторите на двете най-добри концепции ще посетят София Тех Парк на 01 юни 2019 г. Всички награди са осигурени от Дирекция „Централното координационно звено“ към администрацията на Министерски съвет.

Крайният срок за изпращане на видео материалите е 13 май 2019 г., 10:00 часа.

Инициативата е част от кампанията на Европейската комисия „Европа в моя регион 2019“ и се реализира на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

Допълнителна информация относно условията за участие в конкурса може да бъде получена на място в офиса на ОИЦ Сливен, намиращ се на адрес: бул. „Цар Освободител“ № 1 (в сградата на Община Сливен), по телефон: 044/ 611 145, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез Facebook: Областен информационен център Сливен.

 

 

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес1644
Вчера1869
Тази седмица3513
Този месец26857
Общо1455647

Powered by CoalaWeb