Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Хванаха британски моряци, употребили кокаин, преди мисия по проследяване на руските подводници

Детайли
AddThis Social Bookmark Button
Група служители на Кралския флот на Великобритания е отстранена от работа на подводница поради положителен тест за наркотици. Това съобщава The Telegraph.
Служителите на HMS Talent, въоръжена с крилати ракети Tomahawk, не преминаха необходимия тест. Това се е случило, след като служителите са били на вечерно парти. Както беше отбелязано, седемте нарушители са били предадени на военната полиция.
Съобщава се, че подводницата се е подготвяла за сложна мисия за проследяване на движението на руските подводници в Северно море и полярния кръг. HMS Talent трябваше да отплава от Девонпорт на 12 април, но вечерта на 13-та тя все още беше в базата.
Министерството на отбраната на Обединеното кралство потвърди инцидента.  Действията на войниците се наричат несъвместими с военна служба. „Това е сериозно затруднение за висшето ръководство. Необходими са години, за да се обучат подводничарите да извършват висококвалифицирана работа в морето, а Военноморските сили просто загубиха седем момчета заради една глупава нощ ”, заяви източник от флота.
Освен това агенцията потвърди отстраняването от служба на още шестима военни от логистичния полк в Йоркшир. Техните анализи също показват наличието на кокаин в организма. Отбелязва се, че останалата част от военните е застрашена от увеличаване броя на проверките и специалните лекции.
Телеграф също така пише, че преди четири години HMS Talent се появи на първите страници на вестниците, когато съобщиха, че са необходими 500 хиляди паунда (577 хиляди евро) за ремонт. Беше съобщено, че подводницата се сблъскала с айсберг по време на мисия за наблюдение на руски подводници.
 
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес783
Вчера824
Тази седмица4893
Този месец13790
Общо1262942

Powered by CoalaWeb