Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Деси Радева лепна червило на словенския президент, той пита защо (видео)

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

В неловка ситуация изпадна словенският президент Борут Пахор по време на посещението на държавния глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радев в Словения. Първата двойка на България пристигна на официална визита в страната в понеделник, където, разбира се, бе посрещната от Пахор и съпругата му. Двойките изглежда са в близки отношения, тъй като Десислава Радева не се притесни да раздаде сърдечни целувки по двете бузи на словенския президент.

И всичко щеше да е в рамките на добрия етикет ако първата ни дама не беше решила да погали впоследствие бузите на Борут пред очите на съпругата му. Случката се оказа особено коментирана и се стигна до там, че Борут, за да излезе от неловката ситуация, реши да се пошегува със случилото се в профила си в Instagram. Първо публикува снимка, на която се вижда как Радева го гали и написа: "Въпрос - какво прави съпругата на българския президент по време на посрещането: А) бие шамар; В) дава благословия; С) изтрива червилото".

След това публикува видеоклип и даде отговор на въпроса: "Правилният отговор на въпроса от предишната публикация е: съпругата на българския президент изтрива следата от целувката си. Таня се опитва да се скрие от камерите", написа Пахор.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес652
Вчера979
Тази седмица3225
Този месец17184
Общо1192047

Powered by CoalaWeb