Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Оставиха дилъра Месечината зад решетките

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Един от най-известните дилъри на синтетична дрога в Сливенско, живеещият постоянно в град Шивачево Пламен С. Русев, по-популярен с прозвището си Месечината, остана за постоянно в ареста след поредно задържане от служители на сектор БОП - Сливен.

Завърналият се наскоро от „гурбет“ в Испания мъж е бил закопчан на 4 март . При обиска в дома му били намерени и иззети 36 пликчета с общо 27 грама метаамфетамини. По образуваното досъдебно производство за незаконно притежание и разпространение на дрога спецченгетата и прокуратурата са прибавили и обвинение за пране на пари.

През периода от есента на м.г. до 5 февруари Месечината, сам и в съучастие с майка си,  се обзавел с нов джип на стойност 40 000 лв. Според наблюдаващия производството окръжен магистрат сумата била от незаконната му дилърска дейност. Защитникът му обаче е категопичен, че парите били придобити от работа в Испания. Запознати припомнят, че това не е първото пребиваване на шивачевеца в ареста. През 2012 за същото престъпление той е бил осъден условно. Според прокуратурата при по-лека мярка за неотклонение Месечината може да се укрие или да извърши друго престъпление. Услугите му ползвали над 60 наркозависими в региона, на практика той се явявал един от най-сериозните местни разпространители на синтетика.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес663
Вчера979
Тази седмица3236
Този месец17195
Общо1192058

Powered by CoalaWeb