Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Терористите, които подготвяха експлозия на концерта на Киркоров, посочиха поръчителя - Максим Галкин

Детайли
AddThis Social Bookmark Button
Хидирнеби Казуев, родом от Дагестан, който е обвинен в подготовка на терористична атака на концерта на Филип Киркоров в Махачкала, каза, че целта на експлозията е да убие певеца по заповед на Максим Галкин . За това съобщава "Комерсант", позовавайки се на адвоката на обвиняемия Исрафил Гададов.
Казуев каза, че през 2017 г., по време на пътуване до Москва, Галкин му се е обадил и е предложил два милиона рубли за убийството на Киркоров. Според обвиняемия, артистът искал да елиминира певеца, защото го ревнува от Алла Пугачева . Младият човек се съгласил, след което получи един милион предварително, както и телефон и SIM карта.
Казуев поиска да бъде разпитан Галкин, Киркоров и Пугачева, както и да организира очна ставка с тях. Разследването реши, че целта на показанията е „неоснователно забавяне на хода на разследването на случая“, заявлението е отхвърлено. Въпреки това, адвокатът възнамерява да получи проверка на тази версия.
Максим Галкин отказа да коментира.
На 12 март стана известно , че следственото управление на МВР на Дагестан приключи разследването на наказателното дело срещу Казуев и трима други жители. Всички те са обвинени в подготовка на терористична атака на концерта на Киркоров в Махачкала на 6 юли 2017 г. Участниците в делото не признават вината си и заявяват, че са отказали да взривяват бомба на събитието, защото се страхували от голям брой жертви.
Филип Киркоров е третият съпруг на Алла Пугачева, бракът им е продължил от март 1994 г. до февруари 2005 г. През 2011 г. певицата се жени за Максим Галкин, двойката отглежда две деца.
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес630
Вчера729
Тази седмица2106
Този месец14805
Общо1332755

Powered by CoalaWeb