Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Представят книга и филм за Невена Коканова в Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Биографичната книга „Години любов. Невена Коканова“ и документалният филм „Невена Коканова. Пътуване”, посветени на 80-годишнината от рождението на актрисата, ще бъдат представени в камерна зала на ДТ ”Стефан Киров” в Сливен. Събитието ще бъде на 11 февруари от 17 часа.

Оорганизатор е РБ ”Сава Доброплодни” в партньорство с ИК ”Книгомания” и ДТ „Стефан Киров” и е част от националното турне. Книгата и филмът ще бъдат представени от техния автор - журналистът Георги Тошев.

На 12 декември 2018г. се навършиха 80 години от рождението на първата дама на българското кино – актрисата Невена Коканова. Биографичната книга „Години любов” е посветена на тази годишнина. Тя е разказ за нейния необикновен живот и вълнуваща кариера. В книгата са включени и над 250 снимки от личния архив на дъщеря й Теодора, някои от които се публикуват за първи път.
Заглавието на книгата е неслучайно – кореспондира с първия важен филм в кариерата на Невена Коканова „Години за любов”, но и очертава звездния път на актрисата – да бъде обожавана от публиката си завинаги.

В края на представянето ще бъде излъчен новият документален филм на Георги Тошев „Невена Коканова. Пътуване”.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес651
Вчера824
Тази седмица4761
Този месец13658
Общо1262810

Powered by CoalaWeb