Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Игуменката от манастира „Рождество Богородично“ в Кабиле майка Минодора е имала чудо на свети Ефрем Нови

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Игуменката от манастира „Рождество Богородично“ в Кабиле майка Минодора е имала чудо на свети Ефрем Нови. Това съобщи Ангел Бончев, автор на книгите за свети Ефрем Новиа. Удивителното откриване и явяване на светията в живота й се е случило преди години, но монахинята ще разкрие подробности за чудото си на представянето на книгите за живота му „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ и детската „Светецът светкавица“.

Това ще се случи на 9 февруари от 17.30 часа в храм „Св.Николай“. Засега преподобната споделя само, че чудото се случило с получаване на едно чудодейно писмо, за което тя казва: „Беше от свети Ефрем, той така реши да ми се разкрие“. Тя обещава да покаже това писмо и на самата премиера на книгите за светията в Ямбол. 

Майка Минодора изрази и огромното щастие и чест за Ямбол, че мощите на светеца ще дойдат и ще престоят за ден за благословение на Богоспасяемият град. Иконата с чудотворните мощи на свети Ефрем Нови пристига на 9 февруари в 9.00 часа в църквата „Св.Николай“, а в 17.00 часа ще бъде отслужен молебен за здраве на гражданите.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес294
Вчера675
Тази седмица969
Този месец10063
Общо1309983

Powered by CoalaWeb