Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Регионалната библиотека в Сливен обяви Национален литературен конкурс на тема „Да уловиш звезда“

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Регионалната библиотека "Сава Доброплодни" в Сливен обяви Национален литературен конкурс на тема "Да уловиш звезда", съобщиха от културната институция. Конкурсът е в рамките на XXI Национален фестивал на детската книга, който ще се състои от 8 до 10 май 2019г. в Сливен.

В него могат да участват деца от 7 до 18 години, като всеки участник има право да представи до две литературни творби /разказ, приказка, стихотворение/, специално създадени за конкурса. Творбите трябва да са с обем до пет стандартни компютърни страници /60-66 символа на ред, 28-30 реда на страница/ и да бъдат изпратени в печатен вид или на e-mail. Необходимо е да се обозначат трите имена, възраст (навършени години), училище, адрес, телефон и e-mail за контакти, изпратете на адрес:8800 гр. Сливен, ул. "Никола Карев" 1 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Крайният срок е 15 март 2019 г. 

Отличените литературни произведения ще бъдат издадени в сборник. 
Организаторите съобщават още, че на 9 май ще се състои традиционният пленер за детска рисунка, който през тази година ще бъде на тема "Едно невероятно пътуване във времето". Желаещите да участват деца трябва да подадат заявка до 29 март на същия адрес.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес493
Вчера734
Тази седмица7833
Този месец16293
Общо1386754

Powered by CoalaWeb