Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Първи национален събор на запасното воинство ще се проведе в община Казанлък

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

111

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в откриването на първия Национален събор на запасното воинство, което ще се състои от 11.00 ч. на 15 септември (събота) в местността „Крънска кория“ край град Казанлък. Организатор на събитието е Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва със съдействието на Министерството на отбраната и община Казанлък. В Националния събор на запасното воинство ще участват представители на военно-патриотичните организации в страната. 

В различните прояви по време на събора на 15 и 16 септември ще се включат военнослужещи от 68-ма бригада „Специални сили“ и 61-ва механизирана бригада от състава на Сухопътните войски. В първия ден на събора военнослужещите от 68-ма бригада ще демонстрират своите умения при изпълнения на бойни техники и елементи от мисиите на специалните сили, а на втория ден - военнослужещите от 61-ва механизирана бригада ще представят образци военна техника и оръжия. 

В художествената програма на събора ще участва Представителният ансамбъл на въоръжените сили.

Предишния ден, на 14 септември (петък), в Дома на културата на „Арсенал“ АД в гр. Казанлък ще се проведе конференция на тема „Ролята на доброволната служба в армията и службата в резерва и запаса за укрепване отбраната и сигурността на страната“. Тя е организирана от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР), Военна академия „Г. С. Раковски“ и Централното военно окръжие. Форумът ще бъде открит в 13.00 ч. от председателя на СОСЗР генерал о.з. Златан Стойков. В работата на конференцията ще участва министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който ще се включи в 15.30 ч. в дискусиите. 

Уважаеми колеги,

Каним ви на 14 и 15 септември 2018 г. в гр. Казанлък, за да отразите проявите, съпътстващи първия Национален събор на запасното воинство.

На 14 септември 2018 г. от 13.00 ч. в Дома на културата на „Арсенал“ АД в гр. Казанлък ще започне конференцията на тема „Ролята на доброволната служба в армията и службата в резерва и запаса за укрепване отбраната и сигурността на страната“.
Същия ден в 15.30 ч. министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще се включи в дискусиите в рамките на конференцията.

На 15 септември 2018 г. от 11.00 ч. в местността „Крънска кория“ край гр. Казанлък ще се състои откриването на Националния събор на запасното воинство.
Същия ден от 11.30 ч. в местността „Крънска кория“ ще започнат демонстрациите на военнослужещите от 68-ма бригада „Специални сили“.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес368
Вчера877
Тази седмица5614
Този месец13484
Общо1168597

Powered by CoalaWeb