Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Затварят за движение района около кръстовище „Розова градина“ в Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Районът около кръстовище „Розова градина“ в Сливен ще бъде затворено за движение на 16 и 17 юни. Причината е монтиране на топлопровода. Кметът на Община Сливен Стефан Радев призова гражданите на Сливен за разбиране и търпение, за да може да се извършат дейностите.

Продължават строителните работи по ул. „Антим I“, която е част от пробива на ул. „Г.С.Раковски“. По отношение на проектите от  Инвестиционната програма на Община Сливен продължава работата по поречието на река Асеновска. Приключили са строителните работи в кв. „Република“. Тече срокът за приемане на обекта и отстраняване на несъответствия.

Продължава работата и по санирането. На всички избрани изпълнители за втората група жилищни сгради за саниране са изпратени документи за сключване на договор и се очаква те да представят документи за сключване на договор. По една от позициите има жалба от един от участниците.

Предстои да бъде приет проектът за велоалеите и започване на работа по изграждането им.Възложено е и проектирането на бул. „Хаджи Димитър“, за който бяха получени целеви средства от правителството.

Планирано е изграждането на три спортни площадки - в селата Крушаре и Камен и в кв. „Звездите“ на ул. „Райна Княгиня“.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес7
Вчера450
Тази седмица939
Този месец10775
Общо1131988

Powered by CoalaWeb