Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Семён Слепаков: Олé-Олé-Олé! С новата си песен комикът-бард дава радикален съвет на руския отбор преди Световната купа 2018

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Семён Слепаков: Олé-Олé-Олé!

Популярният комик Семьон Слепаков публикува нова песен, посветена на предстоящото представяне на руския национален отбор на Световната купа.

В песента, Слепаков отбелязва голямата готовност на Русия за турнира - "Така Дима и Вова ни казаха да бъдем домакин на Световното първенство, а Русия е готова". Въпреки че бардът отбеляза, че домакинството не е било даден лесно, защото "Русия не е бизнес царство". Затов за първенството трябваше да се  "помпа от недрата на земята".

Песента е изпълнена с песимизъм за перспективите на отбора на Станислав Cherchesova , но Слепаков предлага радикален подход към фигурата на нов треньор и 3 дни преди началото на турнира, да се постави на кормилото на „сборная“, Рамзан Кадиров .

След това героите на песента се променят драматично: "Жирков се втурва като сокол, Смолов отива на таран, а Джиуба скача кат Тарзан". Все пак всичко свършва лошо. Кадиров не успява да помогнае на футболистите.

Както вече беше съобщено, Семьон Слепаков по-рано разказа истинска история за "тормоза" на Слуцки.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес71
Вчера291
Тази седмица650
Този месец5731
Общо1141315

Powered by CoalaWeb