Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Ученик от Самуилово с награда от министъра на образованието

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Първа награда за презентация на тема „Защо средно образование? спечели седмокласника Жельо Желев от ОУ „Христо Ботев”, село Самуилово. Лично министърът на образованието и науката Красимир Вълчев връчи наградата на ученика Жельо Желев.

Седмокласникът спечели първо място в раздел презентация на националният конкурс „Защо средно образование“ на ЦМДЕТ „Амалипе“.

От своя страна лицата на „Амалипе“ Деян Колев и Теодора Крумова присъдиха специалната награда на училище „Аргира Жечкова“ към затвора за жени в гр. Сливен.

Въпреки, че тяхната презентация е направена с помощта на преподавателите им, носи много силно послание. В нея затворничките споделят, че липсата на образование, професия и доходи ги е тласнала по грешен път и довела до сегашното им положение.

Те призовават децата да ценят образованието и да се реализират успешно в живота. Това е и основната кауза зад която стои и ЦМЕДТ „Амалипе“.

 
 Множеството инициативи, които организира „Амалипе“  имат за цел да  мотивират младите хора да завършат успешно своето образование и да сбъднат мечтите си.
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес329
Вчера517
Тази седмица2128
Този месец7489
Общо1151560

Powered by CoalaWeb