Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Писателката Неда Антонова представи свои книги в областната администрация

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Освобождението и Международният ден на жената и майката станаха повод за следпразнична среща в областната администрация с писателката Неда Антонова. На срещата в зала „Георги Данчев” дойдоха, освен служители на администрацията,  учители, сливенски творци и почитатели на известната авторка. Разговорът бе посветен на три от популярните й книги:  „Любовта и смъртта на Първия след Бога – Васил Левски”, „Ботев и Венета – баладата на века”, „Царица Елеонора Българска”.

представяне на книга
областна администрация Сливен

 Творбите представи зам.областният управител Димитринка Петкова.  Авторката разказа интересни подробности от работата си по тях. Акцентира върху малко известни факти за Апостола, свързани с любовта му към Йова от с.Войнягово, както и за царицата от Германия, за чийто брак се казва „Фердинанд се ожени за Елеонора, а тя – за България”.


Неда Антонова е журналист и писател, основател на сп.”Отечество”. Тя е сред най-четените изследователи и автори на книги на историческа тематика, носител е на литературни награди, интересът към творчеството й не стихва. 

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес263
Вчера519
Тази седмица263
Този месец15137
Общо1006989

Powered by CoalaWeb