Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

За тежките грехове, с които е белязан животът на всички

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Поднасяме извинения на собственика на сайта „Сливен инфо” за допуснатата грешка от нашия администратор на сайта на „Канал 6”. Това се е случило, защото той работи асинхронно с редакцията на телевизията. Вече му е наредено да не ползва информация от горепосоченият сайт.

Информацията, веднъж излъчена в интернет пространството се счита за „продадена”, „платена” и безплатна за потребителите. Вярно е, че администраторът е пропуснал да посочи източника на информацията, но в съвременния интернет обмен трудно може да бъде идентифициран първоизточника в автентичния смисъл на думата. 90% от новинарските медии от най-големите до най-малките работя в условията на интензивен информационен обмен. Нашата единствена цел е да бъдем в услуга на зрителите и читателите на сайта – бърза, достоверна и съдържателна информация за събитията около нас. Поне така със сигурност работят независимите медии.

Ангажираме се никога, ама съвсем никога да не публикуваме информация, която има нещо общо с Вас. Етичното, колегиално партньорство е наш приоритет, но може да бъде реалност само с добронамерени медии.

П.П. През годините множество авторско съдържание на Канал 6 Сливен е било използвано от местни и национални медии. Никога не сме били против. Питате се защо ли?

Защото за нас материалното и "авторското" никога не е било приоритет. За нас ценност и приоритет от първостепенно значение е било прозрачността и информираността на гражданите, като гаранция за защитата на обществения интерес.

                                                                                              „Канал 6”

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес160
Вчера261
Тази седмица160
Този месец5241
Общо1140825

Powered by CoalaWeb