Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Кампания на БЧК-Сливен събира средства за термо легло на Отделението по неонатология

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Тази година традиционната Коледна кампания, която се организира от Областния съвет на Българския Червен кръст в Сливен е от 5 до 28 декември.

Една от целите на кампанията е да бъдат набрани средства за закупуването на термо легло за Неонатологичното отделение на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински”АД-Сливен. Термо леглото се използва за адаптиране на недоносени деца от престоя им в кувьоз към нормално легло, като им осигурява необходимия температурен комфорт.

В акцията на участниците ще се предложат картички, изработени от Веселина Гидикова от 5 "б" и Евгения Георгиева от 5 "а" клас на ППМГ ”Добри Чинтулов” в нашия град. Рисунките на двете момчета са дарени специално за кампанията „Деца помагат на деца”. Картичките ще се продават от доброволци на организацията и в офиса на БЧК - Сливен на ул.”Генерал Столипин” 5.

Коледната кампания включва и подготвяне на коледни подаръци, които ще бъдат раздадени на деца сираци, полусираци от училищата в сливенска област, от центрове за настаняване от семеен тип, дневни центрове и други социални услуги, на деца в болнични заведения.

Нека и тази година да направим празника за всички ни по-щастлив, като станем съпричастни с дарения на нуждаещи се от помощ, да изпълним предпразничните и празничните си дни със светли начинание и помисли!

Д-р Моника Сярова – директор на секретариата

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес82
Вчера527
Тази седмица2834
Този месец8086
Общо1081329

Powered by CoalaWeb