Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Полицията със засилени мерки за сигурност на 8 декември

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Засилени мерки за сигурност предприе Областната дирекция на МВР в Сливен във връзка с  предстоящия студентски празник - 8 декември и свързаните с него прояви за  осигуряване на нормалното им протичане, опазването на обществения ред, противодействието на престъпността и гарантиране на пътната безопасност. 

Вече са проведени  срещи за предприемане на съвместни мерки с органите на местното самоуправление и местната администрация. Предприети са  проверки на питейни и увеселителни заведения.

Създадена е организация при необходимост да се взаимодействие с териториалните структури па Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и други компетентни държавни институции.

Проведени са срещи с ръководителите на частни охранителни фирми в местата, където се очаква да се състоят празнични мероприятия, с оглед подобряване на бдителността и пропускателния режим в охраняваните от тях обекти и за своевременен обмен на информация с териториалните полицейски структури.

Ще бъде завишен контролът над общоопасните средства, съгласно Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия. Полицейско присъствие ще има в районите на обектите, където ще се провеждат мероприятията - питейни и увеселителни заведения.Сектор "Пътна полиция" планира  провеждане на специализирани полицейски операции в дните 07, 08 и 09 декември на територията на областта, като особено внимание ще се обърне на контрола за употреба на алкохол, наркотични и упойващи вещества, неправоспособност и на водачите, управляващи технически неизправни МПС.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес315
Вчера618
Тази седмица933
Този месец10857
Общо1099257

Powered by CoalaWeb