Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Ученици от гимназията по икономика се запознаха с дейността на Община Сливен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button
Ученици от гимназията по икономика се запознаха с дейността на Община Сливен Kметът Стефан Радев и заместник-кметът Пепа Чиликова се срещнаха с ученици от Професионална гимназия по икономика "Проф. д-р Димитър Табаков". Събитието беше предвидено в програмата на проекта "Твоят час", по който работи учебното заведение. 

Целта на срещата беше учениците от 10 и 11 клас, които членуват в клуб "Моята община", да се запознаят с функциите, задачите и отговорностите на кмета и взаимоотношенията на администрацията с другите сектори.

"Надявам се тази среща да Ви хареса, да получите информацията, която Ви интересува, и да получите отговори на въпроси, които Ви вълнуват. Вие, като млади хора, е добре да проявявате любопитство и да се интересувате как функционират структурите и как се управлява една община", заяви Стефан Радев. Той поздрави ръководството на гимназията за работата по проекти, чрез които учениците участват в различни дейности, обогатяващи знанията им и ги прави съпричастни към случващото се в града.

След срещата днес, която се състоя в зала 105 в общинска администрация, на учениците следващата седмица предстои публична изява "Общинар за един ден". В сградата на учебното заведение ще се проведе импровизирана сесия на Общински съвет.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес319
Вчера524
Тази седмица2500
Този месец13593
Общо1005445

Powered by CoalaWeb