Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Задържаха под стража мъж от Сливен, извършил кражба и опитал да избяга зад граница

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Задържаха под стража мъж от Сливен, извършил кражба и опитал да избяга зад граница По искане на Окръжна прокуратура – Сливен съдът задържа под стража Юлиян Х. ( на 32г. от гр. Сливен). Той е обвинен за това, че на 16.04.2016г. в гр. Сливен в условията на опасен рецидив отнел чужди движими вещи от владението на Христо П., с намерението противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила. След извършването на престъплението Юлиян Х. се е укрил с цел да осуети наказателно преследване срещу него. Напуснал е България и се е установил в Кралство Испания, където е задържан и на база издадена от Прокуратурата Европейска заповед за арест, е доведен в България на 13.06.2017г.

Днес (16.06.2017 г.), Окръжна прокуратура – Сливен внесе в съда постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо Юлиян Х. Според прокурора от събраните до момента доказателства може да бъде направено обосновано предположение за това, че Юлиян Х. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Юлиян Х. може да се укрие или извърши друго престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и остави в ареста обвиняемия. Определението на Окръжен съд – Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес320
Вчера524
Тази седмица2501
Този месец13594
Общо1005446

Powered by CoalaWeb