Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Сливенски пожарникари гасиха пламнала кола пред пазара днес по обед

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Сливенски пожарникари гасиха пламнала кола пред пазара днес по обед "Видях смели мъже! Видях смелост и себеотрицание! И...най после видях действаща професионално институция!!! На фона на целия батак в държавата това ме прави горда! Поздравления и респект!"

 

Това написа на личната си фейсбук страница нашата слушателка Любомира Стефанова, по повод днешната бърза и професионална намеса на сливенските огнуборци  при гасене на пламнал автомобил посред бял ден в Сливен. Инцидентът е станал малко след 13 ч. днес  на пешеходна пътека пред Общинския пазар.

Кола пламнала в движение, жената, която я управлявала, успяла веднага да излезе от горящия автомобил, разказа пред Радио Сливен Нет Любомира, станала свидетел на всичко. Само за 3-4 минути пожарната кола пристигнала и акцията по гасене на огъня тръгнала по строго определен ред.Сливенски пожарникари гасиха пламнала кола пред пазара днес по обед

Любомира е впечатлена от професионализма, мъжеството и чувството за отговорност на сливенските огнеборци. "Дори и за миг не се замислиха има ли риск за тях, а се заеха много бързо и организирано да гасят, за да избегнат по-сериозен инцидент. Беше пълно с хора...Впечатлена съм и ги поздравявам за смелостта!", коментира още нашата слушателка. Тя любезно предостави снимки за сайта на радиото, за което пък ние благодарим.

 

Очакваме информация и от Областната дирекция на МВР в Сливен.Сливенски пожарникари гасиха пламнала кола пред пазара днес по обед

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес46
Вчера562
Тази седмица1222
Този месец14860
Общо988421

Powered by CoalaWeb