Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

И днес включително продължава записването в детските градини

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

И днес включително продължава записването в детските градини Записването на класираните през месец април деца в детските заведения на територията на Община Сливен се извършва на място в детското заведение  до днес, 21 април, включително. Това напомнят от Община Сливен.

Съгласно приетата от Общински съвет – Сливен Наредба за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски ясли, детски градини и полудневни  подготвителни групи към училищата на територията на Община Сливен, ако заявителят (родител/ настойник) не желае детето му да посещава детското заведение, в което е класирано, то той може да се откаже от приема, като не запише детето си. Тогава губи входящия си номер и може да участва в следващи класирания с нов входящ номер и ново заявление за прием. Всички посочени в заявленията критерии, трябва да бъдат доказани със съответните документи, които са подробно описани в приетата наредба.

Свободните места за класирането през месец май ще бъдат обявени в раздел "Новини" на сайта за прием https://priem.sliven.bg  в началото на месеца, а родителите могат да се запознаят подробно с графика на дейностите от оттук: https://priem.sliven.bg/documents/grafik_dg.pdf[1][2]

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес251
Вчера519
Тази седмица251
Този месец15125
Общо1006977

Powered by CoalaWeb