Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   

Ремонти за над 50 хиляди лева в Сливенската болница

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Ремонти за над 50 хиляди лева в Сливенската болница През 2016 година в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен са извършени ремонти за над 50 000 лева. Направено е освежаване на отдавна ремонтирани помещения и цялостен ремонт на едно отделение. Целта е подобряване на условията за работа и прием на пациентите в тези звена, съобщиха от ръководството. В дейностите са вложени собствени средства на болницата. Извършен е ремонт на Отделението по функционална диагностика с подмяна на дограми, ремонт на санитарните възли, поставяне на подова настилка и др. Освежени са всички стаи на Отделението по кардиология и са ремонтирани санитарните възли на Хирургичното отделение.

По инвестиционната програма на МЗ в двора на болницата е изграден първия етаж на нова сграда, в която ще бъдат настанени Отделението по спешна медицина и Кръвния център. След отпускане на средства от министерството предстои довършване на сградата, с което ще се създаде отделение, отговарящо на медицинските стандарти.

В момента се извършва измазване на помещенията в Отделението по психиатрия и довършителен ремонт в сектора на Отделението за ранна рехабилитация и физиотерапия на Сливенски минерални бани.

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес407
Вчера614
Тази седмица1021
Този месец14659
Общо988220

Powered by CoalaWeb