Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Празнично настроение и яко къстезание на пистата край Бършен

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Коне и жокеи от цяла България участваха в тазгодишната надпревара, проведена в чест на празника Тодоровден на пистата край летище Бършен. На събитието присъства кметът на общината инж. Кольо Милев, който откри надбягванията и пожела успешно участие на всички състезатели. Да наблюдават надпреварата дойдоха и зам.-председателят на Общинския съвет в Сливен д-р Ганка Василева, кметове и кметски наместници, както и народният представител от 42 НС Деян Дечев и Корнелий Желязков – член на ИБ на БСП в Сливен.

След изпълнения на химна на България, кметът Милев поздрави всички присъстващи на събитието. Всяка година община Сливен, заедно с притежатели на коне от цялата страна, организира това състезание, което радва хората. Тази година наблюдаваме индивидуална надпревара и състезания с двуколки, отбеляза кметът и пожела добро представяне в надпреварата.

Организаторите бяха взели всички мерки за безопасност на участници и зрители. За доброто настроение на състезатели и гости се погрижи оркестър „Карандила”.

По-късно очаквайте резултатите от класирането.

Празнично настроение и яко къстезание на пистата край Бършен
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес784
Вчера503
Тази седмица784
Този месец24510
Общо1425036

Powered by CoalaWeb