Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Деян Дечев: ГЕРБ и техните "патерици" потопиха бъдещето на страната

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Преди два дни бе сътворен абсолютно непрозрачно, подмолно и задкулисноедин от най-срамните актове на легално ограбване и забатачване на страната.

ГЕРБ и придворни признаха, че не могат да управляват държавата, не могат да накарат икономиката да работи, нямат воля да спрат контрабандата, да затегнат кражбите на ДДС и сивия сектор. Вместо това те избраха лесния за тях (а и поради всякаква липса на способности) - единствен начин - да натоварятБългария с непосилен заем, който, разбира се, няма да плащат те.

Казвам, че този заем е непосилен, тъй като продължава да няма яснота къде ще отиде голяма част от него. С тази, за която бяха промълвени плахо слова, разбираме, че ще се плащат текущи разходи - т.е. нищо, което да се влее реално в икономиката и да завърти колелото. Гласуването в сряда беше знаково за българския политически живот и поради още една причина: тогава всеки се определи какъв е. По безпрецедентен начин бяха напазарувани - на едро и дребно - цели групи и отделни депутати. Разбиха се на пух и прах заявките на много хора да са социални, леви, мислещи за страната. Както се казва - по делата им ще ги познаете!

Борисов и неговият приятелски кръг с този заем признаха некадърността си да управляват. Всъщност, какво казват фактите: уж неможещите Станишев и Орешарски оставят на банкянския тенисист и почти-футболист на годината над 5 милиарда, които той да си изхарчи.

Жалко, че му дойдоха малко.

 

Деян Дечев, член на НС на БСП

и народен представител в 42 Народно събрание

Деян Дечев: ГЕРБ и техните "патерици" потопиха бъдещето на страната
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес793
Вчера503
Тази седмица793
Този месец24519
Общо1425045

Powered by CoalaWeb