Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Корнелия Маринова и Галя Захариева от ГЕРБ ще участват в Конференция на жените парламентаристи от Югоизточна Европа

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Народните представители от ПП ГЕРБ Корнелия Маринова и Галя Захариева ще участват в Конференцията на жените парламентаристи от Югоизточна Европа, която ще се проведе от 2-ри до 3-ти март в Белград. Конференцията се организира съвместно от Парламентарната мрежа на женитев Сърбия и мисията на ОССЕ в Сърбия с подкрепата на Службата за демократични институции и човешки права.

„Форумът ще разгледа ролята на жените-народни представители за намаляването на неравнопоставеността между половете. Организаторите предвиждат създаване на платформа за сътрудничество между жените в парламента от държавите в Югоизточна Европа. Ще бъде предложен за одобрение и подписване Меморандум за разбирателство”, информира народният представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева.    

Ще присъстват членове на парламентите на държави от Югоизточна Европа (Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония, Албания, Турция, Молдова, Румъния, България, Унгария и Гърция), членове на Европейския парламент, представители на Световния форум „Жените в парламентите“, представители на съответните институции от Сърбия, членове на НПО и международни организации.

Корнелия Маринова и Галя Захариева от ГЕРБ ще участват в Конференция на жените парламентаристи от Югоизточна Европа
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес782
Вчера503
Тази седмица782
Този месец24508
Общо1425034

Powered by CoalaWeb