Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Сливен ще чества 70 години организиран бокс под патронажа на кмета на града

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Както вече Радио Сливен Нет информира, Сливен през април ще чества 70 години организиран бокс под патронажа на кмета на града Кольо Милев със специална програма, обяви пред журналисти треньорът на боксовия клуб Щилиян Кабранов. На юбилея ще бъдат поканени министърът на спорта Красен Кралев, президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински, спортни деятели, бившите сливенски боксьори Асен Панайотов, Никола Савов, Атанас Семерджиев, Иван Михайлов, Димитър Пехливанов, Илия Ганушев и от по-младото поколение Тончо Тончев и Димитър Щилиянов, прославили Сливен в страната и чужбина.

По повод 70-годишнината на сливенския бокс ще бъдат проведени и съпътстващи празнични прояви. „Подготвя се книга за историята на бокса. Нашият спорт е един от традиционните за града и има своя принос за Сливен и България от 1945 година насам, посочи Щилиян Кабранов.

Треньорът благодари на община Сливен за финансовата и логистична подкрепа за треньорска и състезателна дейност. За годишнината градът ни ще бъде домакин на Държавния личен шампионат за мъже. В него ще участват най-малко 40 български отбори по бокс. Сливен ще се представи с 5 състезатели. Срещите ще се играят в зала „Асеновец”.

От действащите боксьори, които сега се състезават за Сливен, братята Кристиян /категория до 91 кг/ и Антон Стефанови при 75-килограмовите ще участват на Държавния личен шампионат за мъже. В момента двамата боксьори представят нашия град на 66-то издание на Международния турнир „Странджата”, който се провежда до неделя в София.

 

Сн. Радио Сливен Нет

Сливен ще чества 70 години организиран бокс под патронажа на кмета на града
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес423
Вчера503
Тази седмица423
Този месец24149
Общо1424675

Powered by CoalaWeb