Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

БДЖ ще очаква от Министерството на финансите да увеличи субсидията с 40 млн. лв., пише „Капитал"

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

„Съкращаването на влакове спира" - БДЖ ще очаква от Министерството на финансите да увеличи субсидията с 40 млн. лв., пише „Капитал"

„МВР претърсва 11 адреса във връзка с група за поръчкови убийства и наркотрафик" - Обискиран е домът на доведената дъщеря на бивш митнически началник и нейния син, отелязва вестникът. По темата и „Труд”: „Дъщеря и внук на ексмитничар №1 в група за убийства" - Над 200 цивилни полицаи и маскирани жандармеристи бяха ангажирани в масов лов на членове на бандата.

Заглавия от „Сега”: Започва строежът на още 110 км ограда на границата". „Патриотичният фронт настоява да не се обявяват обществени поръчки".

„НАП ще ти гледа банковите сметки, ако не плащаш за здраве" - НАП ще събира по-лесно неплатени здравни вноски от българи, след като получи информация от търговските банки какви сметки имат в тях борчлиите. „Труд"

„Джипитата скочиха срещу бонусите, не ги щат" - Отказват се от 5 млн. лв., за да не ги контролират постоянно, е материал в „Монитор"


„Референдумът за задължителното гласуване ще е с местните избори" - Ако партиите искат да повишат активността, да се реформират, посъветва ДПС, което единствено е категорично против идеята. „Сега"

„Изборът на НОИ за втора пенсия няма да е завинаги" - Прехвърлените спестявания за втора пенсия в НОИ, както и вноските, направени от този момент нататък, ще могат да се връщат отново в частен фонд. „Труд"

„Парламентът тръгна със скандали и заплахи за предсрочен вот" - Управляващите от Патриотичния фронт (ПФ) и опозицията от ДПС взаимно се обвиниха в националпопулизъм. „Труд"

„Имотни декларации пред сметната палата: Бившите спечелиха от властта. Министри си тръгват с нови автомобили или с повече пари" - Във втория ешелон на властта има и много по-заможни служители от бившите и настоящите министри. „Труд"

„100 депутати закъсняха за първия си работен ден". „24 часа"

Орешарски си тръгнал от кабинета с нов джип, разкрива в. „24 часа“. С джип "Волво" XC60 си е тръгнал от властта експремиерът Пламен Орешарски. Вътрешният министър Цветлин Йовчев пък - с мотор. това става ясно от обявените вчера от Сметната палата декларации. Волвото на Орешарски е на лизинг, струва 90 хил. лв., а за хондата си Йовчев е платил 18 хил. лева. Заможни са и новите депутати, сочат декларациите им. Полина Карастоянова и съпругът Аспарух имат къща с площ 948 кв. м.

НАП ще ти гледа банковите сметки, ако не плащаш за здраве, предупреждава в. „Труд“. НАП ще събира по-лесно неплатени здравни вноски от българи, след като получи информация от търговските банки какви сметки имат в тях борчлиите. А след това ще изиска плащането им. Това право на агенцията ще се даде със законови промени като целта е всяка година делът на трудносъбираемите осигуровки да се топи с 10%, пише в управленската програма на правителството за сектор „Здравеопазване".

Борисов: Спечелихме 5 млрд., като направихме правителство, пресмята в. „Стандарт“. Виждате, че като има добра координация с Еврокомисията, срещите с еврокомисари не се разминават - напротив, виждаш се с четирима еврокомисари и с двама зам.-председатели на комисии. Но това не е най-важното, казвам го в кръга на шегата, защото навремето ни се обясняваха какви ли не работи. А истината е, че ако това беше направено преди една година, отдавна "Южен поток" щеше да се строи, спор няма. Виждате, че никой не говори сега нито за тръжни процедури, нито за нарушения, защото хората видяха, че ние поставяме въпроса точно, ясно, честно и това е важно за бъдещето на нашата газопреносна система. Добрата новина от разговора ми с комисаря по регионална политика Корина Крецу е, че и магистрала "Хемус" ще стане. Третият лот на "Струма" ще се случи.

Гръцки бизнесмени искат да купят паметника пред НДК, отбелязва в. „Сега“. Група гръцко-кипърски бизнесмени искат да спасят паметника пред НДК и дори са готови да го купят. Това става ясно от писмо на кипърския режисьор и сценарист Андреас Панцис, разпространено вчера от български творчески съюзи, които се обявиха в защита на монумента. Панцис дори има идея къде да сложи паметника - на високото кипърско крайбрежие.

Мамят ни с биохрани ментета, тревога във в. „Монитор“. Масови проверки за биохрани ментета започва Българската агенция по безопасност на храните, съобщи вчера изпълнителният директор проф. Пламен Моллов. Все по-често има измами с продукти, които се представят за произведени по екологичен начин, но всъщност са излезли от несертифицирани ферми и стопанства. Освен това съществува практиката обикновени храни да се преопаковат и да се продават на много високи цени, като се представят за биопродукти.

БДЖ ще очаква от Министерството на финансите да увеличи субсидията с 40 млн. лв., пише „Капитал"
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес442
Вчера503
Тази седмица442
Този месец24168
Общо1424694

Powered by CoalaWeb