Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Ямболски полицай дари наградата си за децата на загинали служители на МВР

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Ямболският полицай Панайот Матев, н-к група в РУ “Полиция” – Тунджа, беше награден  с почетен плакет и парична награда на официална церемония в София от Изпълнителната агенция по горите (ИАГ) и Българско дружество за защита на птиците (БДЗП). Той беше отличен в кампанията „Аз пазя горите и орлите на България“ за постижения в дейността по издирване, установяване и разследване на случай със защитен вид орел. Решението на Панайот Матев е да дари своята награда за децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР.

Организаторите посочиха, че през последните месеци на 2014 г. за пръв път в България се провежда подобна кампания, като в нея участват 13 участници от цялата страна. След номинираните и наградените са хора с различни истории, както професионалисти - служители на институции (напр. ДГС, РПУ и т.н.), така и любители природозащитници. Критериите за оценка на номинациите включваха: инициативност, познаване и прилагане на нормативната уредба, постоянство, работа с държавни и общински органи и оригиналност в подхода.

Г-н Николай Василев от ИАГ и г-н Светослев Спасов от БДЗП бяха единодушни, че тази първа година на кампанията е събрала най-важните постижения в работата по случаи на престъпления срещу дивата природа през последните 25 години. За това за съществен принос в работата по противодействие на престъпленията против дивата природа са наградени служители на МВР, Агенция “Митници” и Горски стопанства.

Ямболски полицай дари наградата си за децата на загинали служители на МВР
   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес228
Вчера1072
Тази седмица3089
Този месец21194
Общо1421720

Powered by CoalaWeb